عضویت و پروانه اشتغال
1- برای عضویت در سازمان چه باید کرد ؟
فارغ التحصیلان رشته های مهندسی عمران ، معماری ، برق ، مکانیک ، شهرسازی ، نقشه برداری و ترافیک از دانشگاههای مختلف در مقطع تحصیلی لیسانس و بالاتر می توانند به دفاتر نمایندگی مراجعه نموده و مدارک مورد نیاز شامل فتوکپی برابر اصل شناسنامه ، فتوکپی برابر اصل مدرک تحصیلی ، عکس و با تکمیل فرمهای مورد نیاز و پرداخت مبلغ ورودی و حق عضویت در صورت پذیرفته شدن مدرک تحصیلی ، به عضویت سازمان نظام مهندسی درآیند .
2- چگونه می توان در قالب نظام مهندسی به ارائه خدمات مهندسی پرداخت ؟
کلیه اعضا با مدرک لیسانس پس از گذشت حداقل 3 سال از اخذ مدرک تحصیلی و اعضا با مدرک کارشناسی ارشد ، پس از گذشت 2 سال از اخذ مدرک می توانند در آزمون ورودی شرکت نموده و درصورت قبولی موفق به اخذ پروانه اشتغال می شوند . اعضا در رشته های اصلی (برق - قدرت و مکانیک -سیالات ) امکان ارائه خدمات در طراحی و هم نظارت را دارا می باشند اما رشته های مرتبط فقط امکان نظارت بر ساختمانها را طبق صلاحیت اخذ شده دارند . مهندسین عمران – عمران در صورت قبولی در آزمون محاسبات و نیز آزمون نظارت صلاحیتهای مربوطه را اخذ می نمایند ولی اعضا با مدارک مرتبط عمران ( آب ، سازه های هیدرولیکی ، راه و ... ) تنها قادر به شرکت در آزمون نظارت خواهند بود .
واحد آموزش
برای ارتقاء پایه 1 و 2 هر رشته چند امتیاز لازم است ؟
طبق دستور العمل جدید ارتقاء دوره های جدید امتیازی ندارند فقط برای هر رشته طبق جدول ذیل باید به تعداد مورد نیاز دوره گذرانده شود.
جهت اطلاع از عناوین و سرفصل کامل دوره ها به قسمت آموزش سایت :www.maskan-sakhteman.ir مراجعه گردد.
برای گذراندن دوره های ارتقاء پایه به کدام موسسه باید مراجعه کرد؟
تنها مجریان آموزشی مورد تایید سازمان مسکن و شهرسازی در سطح استان جهت برگزاری دوره های ارتقاء که طرف قرارداد کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی استان نیز هستند دانشگاه مازیار نور با شماره تماس 6228787-0122 (خانم جولایی) و دانشگاه امام محمد باقر با شماره تماس 3254411-0151 (آقای فلاحی) می باشند.
آیا برای تایید فرم ثبت نام آزمون حرفه ای مهندسان پایه 3 به سازمان مراجعه کنیم ؟
خیر - دفاتر نمایندگی
آخرين ويرايش : ۲۲ دي ۱۳۸۹ - ساعت : ۰۶:۱۰ قبلازظهر